Αρχική Αρχική

Το Επιμελητήριο Καστοριάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύσταση Δικτύου Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Καστοριάς επικεφαλής του οποίου τίθεται η κα Τογκαρίδου Κων/να, Διοικητική Προϊστάμενη του Επιμελητηρίου Καστοριάς.

Σκοπός της δημιουργίας του ανωτέρω δικτύου είναι η ενδυνάμωση και υποστήριξη των γυναικών-επιχειρηματιών, αλλά και των εν δυνάμει, μέσα από δράσεις, ενημέρωση και δικτύωση.

Όραμα μας αναδείξουμε το ρόλο της σύγχρονης γυναίκας στο επιχειρείν και να δώσουμε έμφαση στις πολύ μεγάλες δυνατότητες των γυναικών που ασχολούνται με την επιχειρηματικότητα αλλά και να λειτουργήσουμε υποστηρικτικά στις εν δυνάμει γυναίκες- επιχειρηματίες.

«Βασικοί στόχοι και κύριες επιδιώξεις του δικτύου μας είναι:

• Να συμβάλουμε αποφασιστικά στην άμβλυνση των εμποδίων δυσκολεύουν την πρόοδό της γυναίκας και δυσχεραίνουν τις μεγάλες δυνατότητες συνεισφοράς της στην ανάπτυξη της οικονομίας και του επιχειρείν, ειδικά, αλλά και της κοινωνίας μας ευρύτερα

• Να αναδείξουμε τα προβλήματα που απασχολούν σήμερα τη γυναίκα επιχειρηματία, να εξετάσουμε τις πηγές τους και να προτείνουμε λύσεις και εργαλεία που θα αξιοποιούν τις σύγχρονες ψηφιακές και χρηματοδοτικές δυνατότητες, έτσι ώστε οι γυναικείες πρωτοβουλίες να διευκολύνονται και να μετουσιώνονται ευκολότερα σε αποδοτικές και κοινωνικά ωφέλιμες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Ακουλουθήστε μας στην σελίδα μας στο Facebook Δίκτυο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Καστοριάς για να μαθαίνεται άμεσα τα νέα μας.

Το Δίκτυο μας θα είναι ανοιχτό προς όλες τις γυναίκες, ώστε να καταθέσουν ιδέες και προτάσεις για την ανάδειξη του “ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ”.
Εκ του Επιμελητηρίου

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Ελπίζουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα