Αρχική ΕνημέρωσηΑνακοινώσεις Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων συμμετοχών του Επιμελητηρίου Καστοριάς, με επιδότηση των  μελών του, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σας προσκαλούμε και φέτος να μετάσχετε στο stand του Επιμελητηρίου μας που μαζί με τα λοιπά Επιμελητήρια της χώρας, που θα φιλοξενηθεί στα περίπτερα 2 και 3, στην  88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, και θα πραγματοποιηθεί στις 7-15 Σεπτεμβρίου 2024. Φέτος τιμώμενη χώρα θα είναι η Γερμανία.

Η επιδότηση για τις επιχειρήσεις της Καστοριάς ανέρχεται σε ποσοστό 85 %. Η οικονομική συμμετοχή των επιχειρήσεων ανέρχεται σε 252 € για 6 τ.μ. πλέον φπα και περιλαμβάνει το κόστος ενοικίασης, προωθητικό υλικό και κατασκευαστικό κόστος περιπτέρου.  ( το κόστος τυχόν επιπλέον εξοπλισμού δεν συμπεριλαμβάνετε)

Παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου Καστοριάς που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκθεση, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την  Παρασκευή  19 Ιουλίου στο Επιμελητήριο Καστοριάς.

Για περισσότερες διευκρινήσεις και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς τηλ.επικ. 2467 0 27537 και στο email : kastcham@otenet.gr

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Ελπίζουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα