Αρχική ΕνημέρωσηΑνακοινώσεις 1η Συνάντηση Ομάδας Εξωστρέφειας Επιχειρήσεων Μεταποίησης Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων.

1η Συνάντηση Ομάδας Εξωστρέφειας Επιχειρήσεων Μεταποίησης Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων.

Συνάντηση με τις μεταποιητικές επιχειρήσεις του πρωτογενή τομέα πραγματοποιήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2022 στην αίθουσα των επιχειρηματικών συναντήσεων με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Καστοριάς.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων με στοχευμένες δράσεις στις οποίες συμπεριλαμβάνονται η προβολή τους μέσω διαφημιστικού σπότ για τα τοπικά προϊόντα, η υποστήριξη αυτών μέσω της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και συμμετοχής σε επιμορφωτικά σεμινάρια ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προβολή των τοπικών προϊόντων και η γνωριμία αυτών με τους καταναλωτές της ΠΕ Καστοριάς.
Στην συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του Επιμελητηρίου Καστοριάς ο Πρόεδρος κ Καραταγλίδης Χαράλαμπος, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ Ελευθεριάδης Σάββας και η Διοικητική Προϊσταμένη του Επιμελητηρίου Καστοριάς κα Τογκαρίδου Κωνσταντίνα και οι κάτωθι επιχειρήσεις κατά αλφαβητική σειρά: 1450 Hellenic Exceptional Herbs, Helix Land, Kastor Farm, Αγρόκτημα Τσόπρα, Αροσις, Άτσου Ιορδάνα, ΓΕΟΚ ΑΕ, Εδώδιμο, Εμμανουήλ Δημήτριος, Κανάτσιος Βασίλειος, Κτήμα Στεργίου, Μιρκο Ρατς, Οικ. Τζανοπουλοι, Σιαραφερα Παρασκευή, Σινανη Ευθυμία, Φάρμα Μόσχου.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Ελπίζουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα