Αρχική ΕνημέρωσηΑνακοινώσεις 87η ΔΕΘ Πρόσκληση Ενδιαφέροντος

87η ΔΕΘ Πρόσκληση Ενδιαφέροντος

87η ΔΕΘ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων συμμετοχών του Επιμελητηρίου Καστοριάς, με επιδότηση των  μελών του, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σας προσκαλούμε και φέτος να μετάσχετε στο stand του Επιμελητηρίου μας που μαζί με τα λοιπά Επιμελητήρια της χώρας, που θα φιλοξενηθεί στον εκθεσιακό χώρο της Κεντρικής  Ένωσης Επιμελητηρίων, περίπτερα 2 και 3, στην  87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί στις 9-17 Σεπτεμβρίου 2018.

Η επιδότηση για τις επιχειρήσεις της Καστοριάς ανέρχεται σε ποσοστό 85 %. Η οικονομική συμμετοχή των επιχειρήσεων ανέρχεται σε 252 € για 6 τ.μ. πλέον φπα και περιλαμβάνει το κόστος ενοικίασης, προωθιτικό υλικό και κατασκευαστικό κόστος περιπτέρου.  ( το κόστος τυχόν επιπλέον εξοπλισμού δεν συμπεριλαμβάνετε)

Παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου Καστοριάς που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκθεση, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την  Παρασκευή  4 Αυγούστου στο Επιμελητήριο Καστοριάς.

Για περισσότερες διευκρινήσεις και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς τηλ.επικ. 2467028981 και στο email kastcham@otenet.gr

 

 

ΕΚ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Ελπίζουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα