Αρχική ΕνημέρωσηΑνακοινώσεις 3o Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων «Γρεβενών Γεύσεις».

3o Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων «Γρεβενών Γεύσεις».

To Επιμελητήριο Καστοριάς στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των τοπικών Επιχειρήσεων και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, ενημερώνει τις επιχειρήσεις-μέλη του ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών διοργανώνει το 3ο Φεστιβάλ παραδοσιακών προϊόντων «Γρεβενών Γεύσεις» από τις 28 Ιουνίου 2022 έως και τις 30 Ιουνίου 2022 στο χώρο της κεντρικής πλατείας της πόλης των Γρεβενών.

Καλούνται οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να προωθήσουν τα προϊόντα τους στο καταναλωτικό κοινό γενικότερα της Δυτικής Μακεδονίας να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:
https://forms.gle/TtkzZ7DgLP3e3RcN8

Το κόστος συμμετοχής ανά επιχείρηση ανέρχεται στα 150,00 ευρώ για τις τρεις ημέρες με το Επιμελητήριο Καστοριάς να επιδοτεί το ένα τρίτο της συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του Εμπορικού συλλόγου στο τηλεφωνικό νούμερο 2462 102016.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Ελπίζουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα