Αρχική Αρχική Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας στο Επιμελητήριο Καστοριάς

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας στο Επιμελητήριο Καστοριάς

Το Επιμελητήριο Καστοριάς επισκέφθηκαν ο Βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας  και ο Διευθυντής Πρόεδρος – Γραμματέας Οργανωτικού – Αν. Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας  Στέλιος Κονταδάκης, στο πλαίσιο περιοδείας τους στην Καστοριά.

Στην σύσκεψη  που έγινε στο γραφείο του προέδρου του επιμελητηρίου Καραταγλίδη Χαράλαμπου, εκτός του κλιμακίου παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας , ο Γενικός  περιφερειακός Συντονιστή Στέργιος Αδάμ, ο Προέδρος της  Δ.Ε.Ε.Π Καστοριάς Βασίλης Βελλίδης και στελέχη της ΔΕΕΠ και του Επιμελητηρίου Καστοριάς.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου παρουσίασε την κατάσταση που επικρατεί στην επιχειρηματικότητα της Καστοριάς. Αναλύθηκαν επιμέρους ζητήματα αλλά και αιτήματα κλαδικά των επιχειρηματιών. Παρουσιάστηκαν  από τον κ. Καραταγλίδη οι θέσεις του επιμελητηρίου σε σχέση με την επιχειρηματική ανάπτυξη της Π.Ε. Καστοριάς, θέμα που ήταν και το κυρίαρχο της συνάντησης.

Η συζήτηση έγινε σε θερμό κλίμα, με την υπόσχεση του κλιμακίου ότι θα συμβάλουν στην επίλυση των αιτημάτων.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Ελπίζουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα