Αρχική ΕνημέρωσηΑνακοινώσεις Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Οσπρίων

Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Οσπρίων

Η πρώτη συνάντηση των μελών  της Εθνικής  Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Οσπρίων, πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 13/3/2023 στο  Επιμελητήριο Καστοριάς. Παρόντες στην συνάντηση παραγωγοί, μεταποιητές και έμποροι του κλάδου των οσπρίων από όλη την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα  ο κ. Μανός Θωμάς εκπροσωπώντας  τον Α.Σ. Κτηνοτροφικών Και Δημητρικων Προϊόντων Καστοριάς, ο κ. Βαλόγλου Εμμανουήλ εκπροσωπώντας την  Βαλόγλου Ι.Κ.Ε., ο κ. Δημητριάδης Απόστολος Α Σ Λαρισαίων Αγροτών, ο κ. Εφραιμίδης Χαράλαμπος εκπροσωπώντας την   Άροσις , ο κ. Θέος Νικόλαος Κτήμα Αγρότη Ε.Π.Ε., ο κ. Τσιόλας Τριαντάφυλλος εκπροσωπώντας την  Αγρόκα, ο κ. Στεργίου Νίκος εκπροσωπώντας την  Αγροτική Καινοτομία και Ανάπτυξη Φλώρινας Πρεσπών, ο κ.  Σουλιώτης Χρήστος εκπροσωπώντας τον  Α.Σ. ΘΕΣΤΟ, ο κ. Σαπουνάς Αστέριος εκπροσωπώντας τον  Α.Σ. ΘΕΣΤΟ, ο κ. Παπαβασιλείου Κώστας εκπροσωπώντας την  Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιάτου, ο κ. Χρήστος Παππάς εκπροσωπώντας την  Όσπρια Πάργας Veto, ο κ. Σταύρος Παππάς εκπροσωπώντας την  Όσπρια Πάργας Veto, ο κ. Μωυσίδης Δημοσθένης   εκπροσωπώντας την  Γ.Ε.Ο.Κ. Α.Ε., ο κ. Τσινικλίδης Θεόδωρος εκπροσωπώντας την  Οσπρίων Γαία, ο κ. Τσιχήτας Χρηστός εκπροσωπώντας την  Ένωση Α.Σ. ΕΑΣΘ, ο κ. Κωτούλας Αλέξιος εκπροσωπώντας την  Προϊόντα Γης Βοΐου, ο κ. Παπαβασιλείου Νικόλαος εκπροσωπώντας την  Ένωση Κιάτου Ι.Κ.Ε., και ο κ. Άγις Πιστιόλας εκπροσωπώντας την Αγρίνο.

Την συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Σαββόπουλος Δημήτρης Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς και ο κ. Φιλιάδης Στέργιος Αντιδήμαρχος Άργους Ορεστικού οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό και στηρίζουν την προσπάθεια.

Στόχος της οργάνωσης, είναι η ανάπτυξη της καλλιέργειας των οσπρίων, η  προάσπιση των συμφερόντων των παραγωγών και η προώθηση  και  ανάδειξη των Ελληνικών Οσπρίων.

Στην συνάντηση μετά από διαλογική συζήτηση κατατέθηκε και εγκρίθηκε το καταστατικό της  Εθνικής  Διεπαγγελματικής Οργάνωσης  Οσπρίων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συνημμένα Αρχεία:

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Ελπίζουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα