Αρχική Γ.Ε.Μ.Η.Ψηφιακή Υπογραφή Οδηγίες υποβολής αίτησης για λήψη ψηφιακής υπογραφής

Οδηγίες υποβολής αίτησης για λήψη ψηφιακής υπογραφής

από Giannis Athanasiou

Στο πλαίσιο έναρξης του έργου Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Επιχειρηματικότητας και προκειμένου οι εκπρόσωποι των κεφαλαιουχικών εταιρειών να αποκτήσουν ψηφιακή υπογραφή χωρίς κόστος, θα χρειαστεί να εκκινήσουν τη διαδικασία έκδοσης ψηφιακής υπογραφής υποβάλλοντας ηλεκτρονικό αίτημα μέσα από το περιβάλλον εξωστρέφειας του ΓΕΜΗ (businessportal.gr), κάνοντας χρήση των κωδικών ΓΕΜΗ της εταιρείας.

Οι οδηγίες και τα απαιτούμενα βήματα που οφείλουν να ακολουθήσουν όσοι εκπρόσωποι κεφαλαιουχικών εταιρειών επιθυμούν να εκδώσουν ψηφιακή υπογραφή, περιγράφονται αναλυτικά στο συνημμένο εγχειρίδιο χρήσης.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Επιμελητήριο Καστοριάς, είτε κατ’ ιδίαν ή τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 2467027537 και 2467028981, καθώς και απευθείας στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, είτε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2102201960, ή μέσω της υπηρεσίας υποστήριξης στον παρακάτω υπερσύνδεσμο:

https://sign-register.businessportal.gov.gr/faq

 

Συνημμένα Αρχεία:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Ελπίζουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα