Αρχική ΕνημέρωσηΑνακοινώσεις Σύσκεψη με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου

Σύσκεψη με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου

Σύσκεψη με παραγωγικούς και επιστημονικούς  φορείς της ΠΕ Καστοριάς πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Καστοριάς υπό την παρουσία του κ. Αναγνωστόπουλο Σωτήριο, Γενικό Γραμματέα Εμπορίου συνοδευόμενος από την κα Νάτσιου Μαρία, Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ.  Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς κ Καραταγλίδης Χαράλαμπος υποδέχτηκε τον κ Αναγνωστόπουλο καταθέτοντας υπόμνημα στον Γενικό Γραμματέα με τους προτάσεις του Επιμελητηρίου Καστοριάς για την ΠΕ Καστοριάς ενώ δόθηκε η δυνατότητα σε όλους τους εκπροσώπους των φορέων  να θέσουν τα προβλήματα και τις προτάσεις που αφορούν κλαδικά θέματα των φορέων  αλλά και γενικότερα θέματα ανάπτυξης στην ΠΕ Καστοριάς. Από όλους τους φορείς εκφράστηκε η αναγκαιότητα στήριξης της ΠΕ Καστοριάς από την κυβέρνηση με την υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων για την ΠΕ Καστοριάς σε όλους τους τομείς.

 

Στην σύσκεψη παρέστησαν ο κ Καραταγλίδης Χαράλαμπος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Καστοριάς, ο κ Γκιάτας Φαίδων, Γενικός Γραμματέας Επιμελητηρίου Καστοριάς, η κα Παπακωνσταντίνου Βασιλική Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνών Οικονομολόγων Νομού Καστοριάς, ο κ Δημήτριος Παππάς  Προέδρος Ν.Ε ΤΕΕ Καστοριάς, ο κ Πανταζής Ευάγγελος, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Καστοριάς, ο κ. Ηλίας Αναστασίου ως εκπρόσωπος του Συνδέσμου Ξενοδόχων ΠΕ Καστοριάς, ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Καστοριάς κ. Πάτσιος Κωνσταντίνος , ο κ Άγγελος Γεωργιάδης Πρόεδρος και ο Ντούκας Πέτρος Αντιπρόεδρος του Συλλόγου  Ιδιοκτήτων Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καστοριάς  , η κα Τογκαρίδου Κωνσταντίνα, Διοικητική Προϊστάμενη Επιμελητηρίου Καστοριάς και μέλη της ΔΕΕΠ Καστοριάς.

 

Εκ του Επιμελητηρίου

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Ελπίζουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα