Αρχική Αρχική 86η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

86η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων συμμετοχών του Επιμελητηρίου μας, με επιδότηση των μελών του, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σας προσκαλούμε και φέτος να συμμετέχετε στο περίπτερο του Επιμελητηρίου μας, που θα φιλοξενηθεί στον εκθεσιακό χώρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί στις 10-18 Σεπτεμβρίου 2022.
Στη φετινή 86η ΔΕΘ τιμώμενη χώρα είναι η Γαλλία με πολυπληθή συμμετοχή ενώ η έκθεση θα πλαισιώνεται και από πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων με πολλαπλά οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις.
Η επιβάρυνση θα ανέρχεται σε 34,00€ ανά τ.μ. πλέον ΦΠΑ ανά τ.μ. και περιλαμβάνει την ενοικίαση του εκθεσιακού χώρου, το κόστος κλιματισμού, το κόστος γενικής φύλαξης, το κόστος γενικής καθαριότητας. Το κόστος της κατασκευής δομή τύπου 2 (17,00€ ανά τ.μ.) του περιπτέρου επιδοτείται από το Επιμελητήριο Καστοριάς.
Παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου Καστοριάς που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκθεση, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στον παρακάτω σύνδεσμο: https://api.helexpo.gr/exhibitorsregistration/ μέχρι την Παρασκευή 24.06.2022.
Για περισσότερες πληροφορίες για κατασκευαστικά θέματα οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στην κα Σιδηροπούλου Μαρία του τμήματος εξυπηρέτησης εκθετών ΔΕΘ Ηelexpo τηλ.:2310297572 ενώ για γενικότερες πληροφορίες στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς τηλ.επικ. 2467027537

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Ελπίζουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα