Αρχική ΕνημέρωσηΑνακοινώσεις Υπογραφή Σύμβασης για την «Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίου Επιμελητηρίου Καστοριάς», από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη.

Υπογραφή Σύμβασης για την «Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίου Επιμελητηρίου Καστοριάς», από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη.

Την προγραμματική σύμβαση για την «Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίου Επιμελητηρίου Καστοριάς», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Χαράλαμπος Καραταγλίδης, την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022.
Το έργο θα υλοποιηθεί μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας (ΕΣΠΑ) και το ποσό της σύμβασης ανέρχεται στα 231.813,04 ευρώ συμπ. ΦΠΑ.
Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν στο κτίριο που στεγάζεται το Επιμελητήριο Καστοριάς περιλαμβάνουν εργασίες αντικατάστασης κουφωμάτων, εξωτερική θερμομόνωση τοιχοποιών πλάτους 10 εκ. και θερμομόνωση πλάκας οροφής, επισκευή στέγης και αντικατάσταση υδρορροών, μετατροπή φωτιστικών και αντικατάσταση λαμπτήρων με νέους τύπου led.
Η Περιφερειακή Αρχή προχωρά σε παρεμβάσεις που συμβάλλουν στη δραστική μείωση της ενεργειακής δαπάνης των δημοσίων κτιρίων και τη μετάβαση τους σε ενεργειακή κατάσταση, έτσι ώστε να προκύψουν κτίρια με την μικρότερη δυνατή ενεργειακή κατανάλωση.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Ελπίζουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα