Αρχική ΕνημέρωσηΑνακοινώσεις Συναντήσεις στο Επιμελητήριο Καστοριάς

Συναντήσεις στο Επιμελητήριο Καστοριάς

Διαδοχικές συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στις 25.02.2022  στο Επιμελητήριο Καστοριάς με σκοπό την καταγραφή αιτημάτων για θέματα που απασχολούν την επιχειρηματικότητα και γενικότερα θέματα των παριστάμενων.

Με παρουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Καστοριάς κ Καραταγλίδη Χαράλαμπου και της κας Τογκαρίδου Κων/νας Προϊσταμένης Επιμελητηρίου Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην οποία συμμετείχαν οι επιχειρηματίες κ Βλάχος Γεώργιος, κ Μακροζήσης Ηλίας, κ Μιχαηλίδης Ιορδάνης και κ Παππάς Δημήτριος που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα. Το κύριο αίτημα ήταν ο εκθεσιακός προγραμματισμός και η οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων για συμμετοχή σε εκθέσεις εσωτερικού-εξωτερικού.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την κα Μάρκου Ελένη και την κα Αλμπάνη Μαρία,  Πρόεδρος και Γραμματέας αντίστοιχα  του Σωματείου Γουνεργατών ‘Ο Προφήτης Ηλίας “. Στο επίκεντρο της συνάντησης ήταν η ενίσχυση των γουνεργατών μέσω κυρίως εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατάρτισης αυτών.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Ελπίζουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα