Αρχική ΕνημέρωσηΑνακοινώσεις Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε το Επιμελητήριο Καστοριάς με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε το Επιμελητήριο Καστοριάς με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε το Επιμελητήριο Καστοριάς με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Ως  αρχή μιας  εποικοδομητικής συνεργασίας  του Επιμελητηρίου Καστοριάς με το Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας, χαρακτήρισε την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς Χαράλαμπος Καραταγλίδης . ” Μεγάλος στόχος για εμάς, είναι η διασύνδεση του Πανεπιστημίου με την επιχειρηματικότητα”, επισήμανε ο κ. Καραταγλίδης και πρόσθεσε ότι ήδη το Επιμελητήριο έχει σχεδιάσει μια σειρά δράσεων η υλοποίηση των οποίων θα ξεκινήσει σύντομα.

“Θέλουμε να είμαστε Πανεπιστήμιο των πολιτών, σε πολύ στενή σύνδεση και συνεργασία με την Περιφέρεια. Γι΄αυτόν τον λόγο, γίνονται όλες αυτές οι συνέργειες. Πρόκληση κάθε μνημονίου είναι να μπει στην πράξη με συγκεκριμένες ενέργειες και  δράσεις. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα είναι δεδομένο  με το πολύ δραστήριο Επιμελητήριο Καστοριάς”, τόνισε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας Θεόδωρος Θεοδουλίδης.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Ελπίζουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα