Αρχική ΕνημέρωσηΑνακοινώσεις Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίου Επιμελητηρίου Καστοριάς

Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίου Επιμελητηρίου Καστοριάς

Υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, κ. Γιώργος Κασαπίδης, την ένταξη του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση Κτιρίου Επιμελητηρίου Καστοριάς», προϋπολογισμού 231.813,04 €. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την κατάθεση του φακέλου, ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση και με την υπογραφή του Περιφερειάρχη πραγματοποιήθηκε η τελική ένταξη του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του Επιμελητηρίου μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Κασαπίδη για την προτροπή και επιμονή του για την υποβολή της πρότασης αυτής, καθώς και τον καθοριστικό του ρόλο του στην ένταξη αυτού του πολύ σημαντικού έργου που θα αναβαθμίσει το Επιμελητήριο μας, θα τονώσει την τοπική οικονομία αλλά και θα συμβάλει στο «Πρασίνισμα» της Δυτικής Μακεδονίας και τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Δημήτρη Σαββόπουλο και την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Καστοριάς για την υποστήριξη και βοήθεια τους στην αρχική υποβολή του αιτήματος της πρότασης.

Εκ του Επιμελητηρίου

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Ελπίζουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα