Αρχική ΕνημέρωσηΑνακοινώσεις Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καστοριάς στην 85η ΔΕΘ

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καστοριάς στην 85η ΔΕΘ

Σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων συμμετοχών του Επιμελητηρίου Καστοριάς με επιδότηση των μελών του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σας προσκαλούμε και φέτος να συμμετέχετε στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Καστοριάς, που θα φιλοξενηθεί στον εκθεσιακό χώρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και θα πραγματοποιηθεί στις 11-19 Σεπτεμβρίου 2021.
Η 85η ΔΕΘ στην οποία τιμώμενη χώρα θα είναι η Ελλάδα θα πλαισιώνεται και από πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων ενώ σχεδιάζεται και η διοργάνωση Ημέρας Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών.
Η επιβάρυνση θα ανέρχεται σε 34,00€ πλέον ΦΠΑ ανά τ.μ. και περιλαμβάνει την ενοικίαση του εκθεσιακού χώρου και την κατασκευή δομή τύπου 2.
Παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου Καστοριάς που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκθεση, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στον παρακάτω σύνδεσμο: http://services.helexpo.gr/form μέχρι την Παρασκευή 06.08.2021
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς τηλ.επικ. 2467027537 Υπεύθυνη κα Τογκαρίδου Κων/να.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Ελπίζουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα