Αρχική Αρχική ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ENHΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών – ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ENHΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ/ΕΦΕΠΑΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών – ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ, Εταίρος-Περιφερειακή Μονάδα του  Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε. με χωρική και επιχειρησιακή ευθύνη στις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την ΑΝΚΟ (Παράρτημα ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας) και τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει με θέμα:

Ερωτήσεις-Απαντήσεις & Χρήσιμες επισημάνσεις για την ορθή υποβολή της αίτησης χρηματοδότησης στη Δράση του ΕΠΑνΕΚ:

«Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών – ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ»

την Τρίτη 15/6/2021 και ώρα 18:30

Για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν οπωσδήποτε μέχρι τη Δευτέρα 14/6/2021 την ακόλουθη φόρμα εγγραφής με τα ερωτήματά τους προκειμένου να απαντηθούν κατά προτεραιότητα στην εκδήλωση.

Φόρμα Εγγραφής

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfGmt53o46cDHTZdwtmPijyGd4pjeLwapyUFD5h8LUlqRgtw/viewform

 

Στους συμμετέχοντες θα αποσταλεί έγκαιρα ο σύνδεσμος με τις οδηγίες σύνδεσης & μέσω του οποίου θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Ελπίζουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα